Bloggen blev lidande igår då min huvudvärk är igång och spökar mer än någonsin, men det är ju inget kul att skriva om!

Igår skulle jag va hur duktig som helst och skruva upp lite hyllor och skoställ och tänkte att jag skulle klara det på egen hand, men då när jag skulle va så duktig så va såklart pluggarna slut och borren va i fel storlek, typiskt! Jag karvade iallafall till två rundstavar som skulle ligga vid ytterdörren och till altandörren, med en grillkniv haha! Satte kniven rakt i tummen och har nu fått ett jack. Men fint blev det.

Ska försöka trixa med designen i eftermiddag eller kväll också, vill verkligen göra fint så det blir roligare för er att läsa och roligare för mig att gå in och skriva :)


Bjuder på en mycket gammal bild på mig och Lina, Lina som kommer och praktiserar hos oss imorgon :)
För ett tag sedan va jag hos ett medium. Jag va där för det sägs att det kan bota huvudvärk och jag hade ju gärna sluppit min huvudvärk som förföljer med flera dagar i veckan. Men även om jag nu inte stenhårt tror på att ett medium skulle kunna bota min huvudvärk så sa hon flera intressanta saker. Genom att hålla på mina axlar kunde hon veta att mitt ena ben är längre än det andra. Att jag är kobent vet de flesta och det syns, men att mitt ena ben är längre vet ingen! Läskigt!

Det stannar inte där och hon prickar rätt på mycket saker och tryckte även på att jag skulle utveckla min kreativa sida för att bli mer harmonisk och må bättre. Och någonstans kände jag att det va en sådan push jag behövde för att komma igång med mina drömmar. Nu sitter jag och skissar på tavlor och jag har anmält mig till en inredningskurs. Jag har börjat blogga igen, jag har skaffat ett inspirationsblock och livet känns fantastiskt. Inte sämre av att jag råkade boka en resa till Turkiet över Filips födelsedag till honom och mig. Man kan ju faktiskt inte sitta och vänta på livet ska börja eller hur?


Två skisser som ska bli tavlor på varsin sida och min och Filips säng. (Pappa, förlåt att jag skissar på arbetstid!)
Dagarna flyger förbi och ja det är bara att försöka hinna med! Helgen har varit lugn förutom en liten utsvävning i Nova Lund som blev på tok för dyr men oj så fina grejor jag och Emma hittade.

Va inne och läste om min lilla inredningskurs som skulle startat i fredags, den börjar på fredag istället! Längtar som bara den, det ska verkligen bli hur kul som helst! Jag har skaffat ett litet inspirationsblock och lånat hem en bunke inredningstidningar av mamma som jag nu läser och antecknar i om vartannat. Jag är full av ideér och jag vill bara börja på allt nu på en gång har inget tålamod alls. Vill ju leva det där livet där man hinner med tusen grejor och ändå har ett välstädat hem och mat på bordet, just det, superwoman! Funderar ni ofta på hur ni föreställer er själva i framtiden? Vem är ni? och har ni uppsatta mål för att nå dit? Eller tar ni dagen som den kommer och accepterar att situationen inte är som ni önskar?  

 
En fantastisk syn, varför är det så roligt med shopping?


En fin utsikts bild? Inte riktigt, förstår ni hur dåligt den fågeln har mått som har gjort situationen på mitt fönster?!!

Har arbetat på bilfirman hela dagen, sålt en bil faktiskt! Men har även hunnit med lite research till bloggen. Vill ju göra stora förändringar här inne. Jag sitter och skissar i mitt block på nya tavlor jag vill måla samtidigt som jag läser andra bloggar för att se vad jag inte gillar och vad jag gillar och kan ha med i min blogg. Nu fattas bara tiden att sätta sig och genomföra det jag vill. Jag hoppas ni fortsätter kika in för att följa med på förändringarna som jag förhoppningsvis hinner genomföra snart!

Ska hämta ut min första lektion till inredningskursen idag. Hoppas verkligen på en kickstart inom inredningen. Och om jag ska lyckas med detta måste jag givetvis ha massor av tidningar därför skickade jag in och ansökte om prenumeration (vilket ord!) på Plaza interiör igår.

Inspiration för mig är randigt, tjockt smalt på korsen på tvären mina ögon dras alltid till randigt såå fräscht! Här är tyg till köksgardinen. Och orkideér vem kan få för många? Jag har tre blommor hemma just nu och tre av tre är orkideér! 




TREVLIG HELG!

Ni är några som håller er kvar och tittar in med jämna mellanrum. Jag hoppas ni fortsätter titta in, för nu hoppas jag att jag tar mig i kragen och att det kommer ske lite förändringar här. Dels ska ni få se uppdaterade bilder på vårt hem som nu hela tiden fylls på med nya grejor. Men även de faktum att jag anmälde mig i fredags till en inredningskurs som startar imorgon och som jag hoppas kan va en start på något som utmynnar i mer än bara ett intresse. Därför kommer jag använda bloggen till inspiration, nyheter och uppföljning av min kurs, men även en kontakt sida för framtiden. Jag hoppas på att locka hit fler läsare som kan se det jag gör och för att lyckas med det måste jag självklart uppdatera betydligt oftare än vad jag gör. 

Här kommer lite bilder från lägenheten, främst köket då som är mest färdigt. Vi bor ju faktiskt där nu men toaletten är inte färdig och vår säng står i vardagsrummet men känslan av att vi faktiskt kan bo där är otroligt skön!

Köket före:

 

Köket efter:



Som ni ser så ser man inte mycket på första bilden, men ja, jag fotograferar från precis samma ställe. Jag ursäktar den hemskt dåliga kvaliten på båda bilderna. Från och med nu ska det tas bilder med en betydligt bättre kamera. Därför börjar jag med dessa bilder så kommer det fler efterhand! Hoppas detta kan vara ett litet smakprov på vad som komma skall :)