Idag bestämde jag mig för att vi skulle exponera om i butiken. Vi har fått så mycket herrskor att det inte får plats i hörnan där dom funnits fram tills nu, så nu får dom flytta längre bak i butiken för att få större utrymme och för att skärma av herr och dam mer. Så Fanny fick komma in en timme tidigare för att vi skulle hinna. Så nu är det fint i butiken och jag fick jobba några timmar som vanligt haha. Tur att jobbet är roligt!
 


Nu ser det ut såhär i butiken, eller ja nästan iallafall :)


Påväg till Scorett, blekrosa blus, stor grå ring och ett leende på läpparna. Då är vi redo för en ny bra dag!
Idag blir det även förberedelser inför månadsavslutet. Mitt första och klart jag är lite nervös, hur mycket grejor som helst som ska lämnas in till regionchef och huvudkontoret.

TOTAL lycka, dom säljer pepparkakor på Willys, hur bra?!

Mötet med Regionchefen gick bra. Gick igenom mycket vettigt. Denna vecka kommer min budget också för butiken och det ska bli riktigt kul att verkligen ha något att jobba emot. Vi ska sälja så det ryker! Blir nog ett peppmöte/personalmöte denna vecka också med tjejerna. Oh allt flyter på bra nu.

Nu har det blivit söndag och jag har varit ledig hela helgen. Det har verkligen varit en väldigt lugn helg. Igår hade jag ett homeparty för Zelected by Houze, ett litet och kort. Dock har jag tagit beslutet att lägga det på is under hösten för att kunna koncentrera mig fullt på Scorett. Så det blev det sista för denna säsongen. När jag kom hem därifrån hade pojkvännen lagat en väldigt god middag. Ibland älskar man dom lite extra!

Nu är jag utvilad och redo för en ny vecka. Börjar med ett möte med regionchefen imorgon, ska bli kul att träffa henne igen. Det blir lite utvärdering av öppningen och hur vi ska gå vidare och vad som förväntas av mig framöver. Mycket spännande med andra ord! Återkommer med uppdatering av det.

Skriv gärna fler grejor ni vill jag ska skriva om, önskemål om arbetsuppgifter och min erfarenhet kommer :)


Den enda bilden som finns av mig i butiken, ska bli bättre på det där med bilder.

Har nu suttit och gjort om bloggen lite. Hinner inte riktigt med inredningsbiten just nu. Det tar tid att sitta och leta inspiration på nätet. Så den sidan av bloggen samt mina tavlor med mera får numera en paus. Så även inredningskursen, den är definitivt på is.

Så hur tillbringar jag min fredagkväll? Med en cosmopolitan tidning, (hade behövt drinken) och en sjuk pojkvän som sovit konstant sen jag kom hem från jobbet. Har en ledig helg framför mig. Ska mysa runder och göra väldigt få knop.

Sitter och funderar över bloggen, hur jag vill fortsätta skriva. Dagens outfit bilder? Dagens sko? Dagens arbetsuppgifter? Vad händer i butiken? Nyheter och kampanjer? Ja, det finns en del att skriva om trots att jag utesluter inredningen. Svårt att veta vad som känns intressant att läsa om. Det ska ju helst inte bara handla om mig och vad jag gör. Ska ju kännas meningsfullt för er att läsa.

Just nu,

Just nu befinner vi oss pa Rhodos. Vi sover, solar och ater gott. Precis som det ska vara. Dock har jag lite hang up pa jobbet hemma och kollar min mejl minst tva ganger om dagen och laser alla uppdateringar pa intranetet. Jag ar verkligen fast i jobbet, men forsoker slappna av. Har haft lite taskigt vader har nere men det blir battre och battre och redan har nastan hela veckan gatt. Men ar ju hur laddad som helst att komma hem till en mysig och rolig host.


Sahar sag det ut i Turkiet i Maj, idag hittade vi en strand har med lika ljusblatt vatten :)

Nu har jag landat i sängen med datorn i knäet och har tagit på mig pojkvännens t-shirt. NU ÄR DET HELG och det innebär lite ledigt och lite avlastning för fötterna som gör väldigt ont. Vilken vecka, absolut en av de roligaste veckorna i mitt liv. Många som undra hur det hela gick till så tänkte berätta det lite kort.

Mamma ringer och berättar att dom söker nytt folk på Scorett som ska öppna på nytt i Ystad igen. Jag va egentligen inte på jakt efter nytt jobb men klart att det hade varit roligt. Så jag sökte alla tjänster, medarbetare, butikschef och helgjobb. Två timmar senare ringer regionchefen för att kalla mig på intervju som butikschef. Självklart va jag överlycklig. Sen har det rullat på med intervjuer med lite olika personer inom företaget och i slutet av förra veckan fick jag beskedet att butikschefs jobbet var mitt. Överlycklig åkte jag till Malmö två dagar senare för att lära mig så mycket jag bara kunde. Och sen har vi byggt lager, inventerat och allt man kan tänka sig. Och i torsdags stod vi med en öppen och fylld butik i Ystad. Och helgen har varit en succe. Så himla roligt! Och allt har gått så otroligt fort. Men det är ju så jag lever full fart framåt hela tidenl. 

Just nu är det jobb dygnet runt så det blir nog väldigt mycket jobb och skor i bloggen, får nog helt enkelt byta katergori från inredning till skor. 

Hoppas ni får en underbart helg. Vill tacka alla som stöttat mig och hejjat på! Ni är underbara <3