Idag hade vi öppning i butiken i Ystad och vi fick verkligen känna att alla ohyggligt långa arbetspass har varit värda, det blev kanon och inget strul och det flöt bra och kunderna var väldigt nöjda. UNDERBART!

 

 Tack för fantastiskt fina blommor :)
Bilder: linnfanny.devote.se

Tittar inom, just nu finns inte tiden att uppdatera här. I slutet av förra veckan fick jag ett otroligt roligt besked. Regionchefen från Scorett ringde och berättade att det va klart att jag skulle va med från början av nystarten av den nya Scorettbutiken i Ystad. Så kul! Och jag har verkligen slängts in i allt, redan två dagar senare i lördags gick jag bredvid i Malmö och även igår och idag. Imorgon är det att bygga lager som gäller, så otroligt spännande. Sen blir det schema och budget och skyltning och ja en hel del. Så om bloggen ska fortsätta blir det nog en hel del skomode istället för inredning.

bild: scorett.se
Just nu är det tusen andra grejor som ni säkert förstått. Bloggen ska komma igång igen mer regelbundet, men just nu jobbar jag på att flytta den till ett nytt ställe och kommer därför koncentrera mig på detta för att sen kunna börja blogga igen :)

Besök gärna min andra hemsida som jag jobbar otroligt mycket med just nu, www.feminterior.n.nu

Ännu en fjäril i färg är beställd, och visst är den otroligt fridfull i rosa?

När hösten smyger sig på gillar jag mullvadsfärgen. Den är så lugn och behaglig.



Mullvad och ränder, kan det bli bättre? :)



Bilder från Hus och Hem.

Igår hände det inte mycket på bloggen, ber om ursäkt för detta. Men just nu är tankarna till 120 procent någon annanstans. Idag är en viktig dag. Sen kan jag blogga lite mer aktivt :)

Jag hoppas allt är bra med er och det värmer att se att ni är många som kikar in varje dag trots att jag inte är så aktiv. Det ska bli bättring!

Idag hämtar jag de sista grejorna hos Zelected by Houze. Så spännande. Har ni inte kikat på produkterna? Kolla in höstkatalogen, klicka på bilden.


Nu har jag gjort homestaging på en lägenhet som ska ut till försäljning. En liten variant där jag utgått från möblerna som fanns och kompletterat med detaljer. Läs mer om homestaging på min hemsida femINTERIOR.n.nu.

 

page.jpg

I mitt nästa hem är en tvättstuga högsta prioritet!