Idag har varit en sån skitdag med huvudvärk. Jobbade halvdag och vek sedan av. En lugn dag helt enkelt. Tänkte bjuda er på lite inspirationsbilder som avgjort vilka material och färger vi valt till huset. I det stora hela så är det vita väggar och mörk ekparkett. Vitt högblankt kök, spegeldörrar och höga lister. Randigt i beige och vitt i sovrummet och svart vit randig tapet på gästtoaletten. I badrummet i källaren är det grått och vitt som gäller på kakel och klinkers, dubbelduschar och dubbla handfat. Möbler kommer gå i vitt och svartbrunt trä. Alltså ganska likt stilen vi hade i lägenheten men med en mer "vuxen" touch.

Ett litet bildregn är kanske på sin plats efter ett rejält långt uppehåll här. Det har ju faktiskt hänt massor. Detta är bland annat en färdigputsad öppenspis, en nerslipad trappa, vita tak, vita väggar, ett gjutet källargolv, klinkers i "biorummet", gjutet golv och ilagd golvvärme i hallen.

I veckan ska vi träffa kommunen för att ta ett steg närmare vår utbyggnad :) vi ska fortsätta lägga klinkers i källaren, måla källarväggarna, måla öppna spisen, slipa lite till på trappan, flyta golvet jämt i köket, kontakta en trapptillverkare som kan bygga en ny källartrappa och sen närmar det sig sakta att lägga golv på entreplanet.

Det går lite trögt i huset just nu. Vi är inte jobbsugna alls och kommer ingen vart känns det som. Men ändå händer det lite hela tiden. Taket i källaren är så gott som färdig gipsat. Det mesta av alla tapeter är borta. Avloppsrören är dragna och källaren är redo att gjutas igen. Fjärrvärmecentralen är flyttad för att få bättre utrymme på toaletten. Halva källaren är så gott som färdigputsad. Spisen i sovrummet är nerslipad och håller på att putsas om då det tidigare va målad tegel som såg för tråkig ut. Nästa steg blir äntligen att målaren kommer och spacklar och slipar tak och väggar, tjoho!