Va kul att du hittat hit och va kul att du intresserar dig för homeparty med inredning i fokus. Den 1 september drar jag igång en kanonsäsong som konsulent för Zelected by Houze. Ett företag med ett fantastiskt utbud av inredningsdetaljer. Kuddar, ljusstakar, serviser, ja nästan allt du kan önska dig. Jag är totalt förälskad i deras kollektioner och kan säga att där är nog något för alla, kika gärna själv. Att ha en visning med inredning i hemmet är perfekt för den riktigt inrednings intresserade, men även för den som inte är det. Alla vill vi ha fint hemma där vi faktiskt tillbringar många timmar. Vad kan då vara bättre än att umgås med vänner, diskutera olika lösningar och få välja ut några unika detaljer till hemmet utan att springa i butiker, där du dessutom inte hittar dessa produkter vi erbjuder?

Att vara värdinna är riktigt kul, enkelt och har självklart förmåner. Du bjuder hem vännerna, föräldragruppen, släkten, arbetskamraterna eller precis vem du vill och jag sköter resten. Under dagen eller kvällens gång diskuterar vi inredning, klämmer och känner på Zelected by House fantastiska produkter. Har du speciella önskemål över hur du vill lägga upp kvällen? Jag är självklart helt flexibel. Som värdinna får du även alltid fina värdinnegåvor och förmåner, för mer information om detta, klicka här.


Det ska vara enkelt att vara värdinna

•Håll din visning i mitt showroom (mer info inom kort)
•Håll din visning hemma hos dig
•Håll din visning hemma hos mig
•Beställ dina varor direkt ur katalogen via mejl till mig.


Till hösten är jag så gott som färdig certifierad inredare, alltså kommer jag kunna erbjuda tips och ideér på färgsättningar, möbleringar och andra lösningar i ditt hem när jag gör ett besök för en visning för Zelected by House. Vi kommer tillsammans innan dina gäster kommer kunna diskutera lösningar och även bygga upp en mysig atmosfär i ditt hem. Självklart är detta valfritt. Redan nu kan du boka in din visning till hösten! Passa på och få precis det datumet du önskar dig så planerar vi vilket upplägg som passar dig!




Kontakt
Jennie Ivarsson
Konsult



Välkommen till design by Jennies Webshop. Här finner du mina tavlor som blir unika detaljer för ditt hem.

Beställning av produkterna: Skicka ett mejl till [email protected], uppge namn och antal på produkterna. Om det är speciella önskemål såsom andra färger eller storlekar ska detta också uppges.

Betalning och leverans: Betalning sker till mitt konto och produkterna skickas alltid till dig samma dag som betalningen är synlig på mitt konto.

Frakt: På alla ordrar tillkommer frakt. Om inte det gäller avhämtning som sker i Ystad eller Tomelilla.  

Reservation för ev. feltryck och felaktig beskrivning.






Mer inom kort


Om design by Jennie



Inredning på internet.

Detta är ett nystartat projekt som jag arbetar på att utveckla för fullt. Nästa steg kommer antagligen bli en självständig webshop på nätet, men tills det steget tas kommer webshoppen finnas här på bloggen.

Jag arbetar på att plocka fram produkter som jag själv skulle vilja ha i hemmet och som förgyller. Jag vill skapa glädje och få en chans att skapa. Som sagt jag arbetar ständigt på att utöka mitt sortiment, både med egna produkter och börjar även leta efter grossister, alla önskemål och all form av kritik är värd mycket så ni är varmt välkomna att höra av er till mig!


Kontakt:
Jennie Ivarsson
[email protected]
0768765103

Sovrummet hemma hos oss.



























Tillbaka till de andra rummen <--




 

Köket hemma hos oss.






















Tillbaka till de andra rummen <--


Vardagrummet hemma hos oss.


































Tillbaka till de andra rummen <--



















































Såhär bor vi. Förra året i december köpte vi vår lägenhet som då var i princip orörd sen 60-talet då huset är byggt. En ganska ospännande lägenhet med trånga utrymme och många gaderober.

Bort med all kände vi. Väggar revs och nytt byggdes. Allt målades vitt och idag bor vi i vår drömlägenhet och är supernöjda. Här delar jag med mig av bilderna på vår lägenhet och hoppas på att kunna inspirera någon som kanske står och ska renovera eller kanske vill renovera.