Idag har det gått emot oss i huset. Jäklar, vi som skulle komma in i ett bra flow och få massa gjort. Men det är inte ett enkelt klickgolv, det är låsmekanismer och ja Gud vet allt som ska fungera och det fungerar INTE. Så vi gav upp, nytt försök imorgon. Men vi kan trösta oss med att det är värt besväret för herregud så snyggt det blir med det mörka golvet och det vita köket.

Idag har jag haft en fantastisk dag. Alla som inte älskar måndagar borde byta jobb, jag ÄLSKAR måndagar. Jag har verkligen varit produktiv idag. När jag började jobba imorse hade jag redan betalt räkningar, varit hos snickaren och bestämt dörrar och i färgaffären för att köpa färg till källaren. Som ni förstår tränar jag för fullt på att bli morgonpigg innan lilla Hilda kommer till oss.

Dagen fortsatte i ett rasande tempo på jobbet. Flyttade om hela lagret och klarade budgeten med råge. DÅ är livet bra underbart. Hemkommen från huset, har primat källaren så jag kan måla imorgon. Och tänker nu avnjuta min välförtjänta kvällsmat. Ni vet känslan av att känna sig som superwoman? Den är fantastisk!

Lite bilder på vårt kakel till stora toaletten och golvbrunnen som är på plats. Filips vilja gick igenom och det blir ett avlångt som ligger längs väggen, vet inte vad det heter? Och man kan även skymta rören till vår dubbeldusch!

Det blev en väldigt slapp söndag för oss. Men nere om i huset, Filip skulle fixa lite och jag ville ju uppdatera mig då jag inte har varit här på hela veckan.

Spottarna är på plats i köket.
Golvvärmen är lagd.
Elen är indragen.
Filip och snälla Andreas har hämtat heltäcknigsmatta och kakel till toaletten.

I veckan ska det flytas över golvvärmen.
Parketten ska läggas.
Maskiner och vatten ska installeras i köket.

Ni är så många som hittar hit trots min usla uppdatering. Får se om jag blir lite bättre nu när jag dessutom skaffat instagram. Jag vart ju utstött på kick offen på jobbet för jag inte hade instagram. Men nu jäklar.

Iaf som ni såg på förra bilden bestämde vi oss för att plocka ner överskåpen då det kändes instängt. Så nu blir det öppna hyllor och hela väggen ska kaklas.

Annars går det framåt. Det måste det göra för precis idag är det exakt 5 veckor tills vi hämtar Hilda :D

Det har ju faktiskt hänt lite i huset på senaste också. Och nu stressar jag på det ännu mer för jag väntar på en liten valp, så allt måste bli färdigt.

Idag va jag, Filip och snällaste svärfar i huset och fick mycket gjort. Hallen i källaren är färdig målad och spacklad. Spånskivor till golvvärme blev lagd i utbyggnaden, spottar borrades i köket. Överskåpen tog vi ner då vi kommit fram till annan lösning. Bänkskivan kom på plats. Och sen tidigare är alla luckor och lådor på plats när våra kära vänner hjälpte oss för ett tag sedan.

Jag har fjärilar i magen, för vet ni vad? Nu är det bestämt att så fort vi kommer in i huset ska världens finaste lilla Hilda flytta in hos oss. Jag längtar så mycket att jag blir tokig. Hilda är en liten mittelspitz som bor hos sin familj i Klippan, var och hälsade på dom igår. Hon är 6 veckor nu, men vi ska hämta henne sista helgen i september. Då ska jag va ledig en vecka så jag kan ägna all tid åt denna lilla tjej. Igår somnade jag inte förrän halv två för jag låg och läste om valpträning, allt från inkallning till matrutiner. Ska anmäla oss till valpkurs så fort Hilda känner sig trygg med sitt nya hem. Vill ni se bilder? Klart ni vill!

Nu är byggarna färdiga med insidan på utbyggnaden. Nu ska en målare dit och sen kan vi lägga golv :D

Ikväll va jag en runda i huset och målade i källaren. Skönt att va själv i huset och måla, som ren terapi!