Idag när vi kom till huset blev vi helt till oss. Sovrummet va färdig tapetserat och nästan badrummet också. Vi kunde inte varit mer nöjda med tapetvalen och det känns så grymt bra att vi äntligen börjar få form på vårt hus. Hänt en hel del sen jag bloggade sist. Vi har grävt ut till utbyggnaden, rivit uthuset som stod i vägen, målat trappan vit osv osv. Men här kommer före och efterbilder på rummen som blivit tapetserade.

Jag får lite skäll från alla håll och kanter för jag är en dålig bloggerska. Kan inte annat än hålla med, men här kommer en liten update:
Klinkers är klar i hall och biorum.
Klinkers är lagd på gästtoaletten på entreplan.
Bygglovet är klart och startbeskedet är i våra händer.
Balkongen är borta.
Hålet till grunden till utbyggnaden är utgrävd.

Projekt som ligger nära till hands:
Byta Mona Lisa fönstret i trappuppgången.
Beställa ny trappa till källaren.
Sätta igen altandörren som gick ut till balkongen.
Lägga parkett på entreplan.
Sätta innerdörrar.

Är det positivt att väggarna trillar bara man lossnar på fönsterlisterna? Nja, kanske inte. Men men, mer jobb till murarna haha!

Här kommer fin fina bilder på den snart färdiga spisen som kommer bli en fin och lyxig detalj i sovrummet. Ni har fått bilder tidigare på en ganska tråkig tegelspis som va övermålad hundra gånger så det va tjockt och ojämnt med färg. Nu är den slät och tjusig! Ni får även ett smakprov på tapeten som ska upp.

Ha en trevlig första maj allihopa!