Gillar ni min kontinuerliga och intensiva uppdateringar? Får klagomål från många håll. Men kan ursäkta mig med att det är väldigt intensivt på jobbet nu inför semestern som närmar sig i rasande fart.

Men i huset händer det grejor även om bloggen inte uppdateras så intensivt. Gästtoaletten är helt färdig med klinkers och fog. Vi fuskade och satte dit toalettstolen för att se resultatet, oj så fint! Va även och beställde ett litet hörnhandfat som är det enda som får plats. Köket är komplett med alla stommar och det känns riktigt bra när väggskåpen också kom på plats. Trappan har jag nu grundat två gånger och målat en gång med vit högblank färg. Såå fint och ljust blir det.

Idag började vi montera gaderober i sovrummet och till helgen ska det städas upp i källaren och påbörja målningen även där :)

Uppdatering kök. Alla stommar är på plats och vi är väldigt nöjda. Lite luckor på så blir det lysande.

Nu längtar vi mest tills väggen till utbyggnaden ryker. Och det ska inte dröja alltför länge.

Nu är alla högskåp på plats och inbyggda i en låda. Elen är förberedd så det ska bli inbyggda spottar också. Imorgon ska bästa Filip fortsätta på köksön :)

Väldigt kul är att utbyggnaden är på G. Väggar börja ta form och vi kan nu till och med se var fönsterna ska sitta.

Det går framåt! Idag började vi till och med sätta lite köksstommar. Alltså är en bit av parketten också lagd och väl inplastad för att skyddas då ytterväggen vid köket inom kort tid ska rivas. Men parketten är så jädrans snygg, kunde inte varit mer nöjd. Vi har valt kährs ek lava, mörkt och maffigt :) nu är det lite sömn som gäller sen är det fortsättning på kökssättning imorgon.