Amazing

0kommentarer

Här flyttar Jennie väldigt väldigt gärna in :) De flesta bilder är från en fotografs hem, dom har bra känsla dom. Men ja idag blev det mitt hem. Titta och njut!




 I ett hörn av vardagsrummet har Birgitta inrättat en arbetsplats där varma trätoner får dominera som kontrast till det vita. Tapetserarbordet är från Atelier september. Som extra detalj på väggen hänger ett stycke tapet, föreställande en lampa, ur Semi drum designad av Deborah Bowness.



Det moderna, minimalistiska köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Den höga baren från Multiform och Arpers Catifastolar. De industriella spottarna i taket finns hos Spotlight 2.


 Matbordet är gjort av drivved och benen har kortats några centimeter så att bordet bättre passar till de låga loungestolarna i läder. Så kan man sitta riktigt behagligt och snicksnacka i många timmar. Matsalen ligger i öppen planlösning med köket. Det stora vita skåpet är sammansatt av fyra köksöverskåp. De innehåller minnen från hela världen. Den runda takpendeln är från Design by us.


En flätad stol i Wegners anda och sonen Hectors skateboardsamling kontrasterar mot den vita omgivningen.





Alla bilder kommer härifrån, utom sovrumsbilden som kommer härifrån.


Kommentera

Publiceras ej